Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Επέστρεψαν οι πετρελαιάδες στην Ήπειρο - το κίνημα σε επαγρύπνησηαπό την ομάδα
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ
Σήμερα συνεργεία της Ιταλικής Geotec (που κάνουν τις σεισμικές έρευνες), είχαν κατακλύσει την περιοχή μας. Όπου βλέπετε από ψηλά αμάξι ή αμάξια, είναι συνεργεία της εταιρείας, που κάνουν εργασίες μέσα στο δάσος. Από ψηλά προφανώς δεν φαίνονται τα άτομα , γιατι αυτή την εποχή η βλάστηση είναι πολύ πυκνή στην Ηπειρο. Τους είδαμε σε τουλάχιστον 5 διαφορετικά σημεία εμείς. Προχωράνε εντατικά και δουλεύουν συγχρόνως σε πάρα πολλά σημεία και χωριά του Δήμου Ζίτσας. 
Οι παρακάτω φωτό είναι από περιοχή Κουρέντων και Γιουργάνιστας. Κάτοικοι μας είπαν τους είδαν και στο Ζάλογγο, ενώ ένας βοσκός παραπονέθηκε πως χθες λόγω του ότι συνεργεία βρίσκονταν επι ώρες πολλές, ψηλά σε μια ράχη, οπου ειχε ποτίστρες για τα ζωντανά του, εκείνα είχαν τρομάξει και δε ζύγωναν με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πιουν νερό και οταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν τους μίλησε, μας απάντησε πως φοβήθηκε... 
Αν ειναι δυνατόν, ήρθαν μεσα στον τόπο μας, τα χωριά και τα δάση μας. Αυτοι ειναι οι ΞΕΝΟΙ, αυριο θα φύγουν και οτι αφησουν πίσω τους εμείς θα χουμε να το αντιμετωπίσουμε. 
ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ, κάτοικοι της Ηπείρου, μη φοβάστε!!!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, τώρα γιατί μετά θα είναι πολύ αργά. 
Δειξτε τους με κάθε τρόπο πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ εδω. Ας τους το δείχνουμε καθημερινά πως ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ αυτό για την Ήπειρο. 
Πρέπει να τους μιλάμε και να τους το λέμε, πρέπει να καταλάβουν πως ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!