Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Σύμη, Μάνδρα, Ν Πέραμος: η κλιματική αλλαγή είναι ΚΑΙ εδώ!


Παρακολουθούμε με δέος την εκδίκηση της φύσης... νεκροί και καταστροφές στις κατεστραμμένες οικολογικά περιοχές- δεν θα την γλυτώσουν βέβαια κι εκείνες οι δήθεν "οικολογικά" περιφραγμένες που οι ελιτ προφυλάσσουν όπως νομίζουν. 
Η κλιματική αλλαγή δεν υπολογίζει τίποτα στο διάβα της, απλά την πληρώνουν κυρίως οι φτωχοί αυτού του κόσμου και οι έχοντες την λιγότερη ευθύνη.. Και κανείς δεν ξέρει τι ακολουθεί όταν οι ίδιοι οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από τις προβλέψεις τους. (εδώ)
Όποιοι λοιπόν από το πολιτικό σύστημα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι είναι κάτι έκτακτο και θα περάσει ή δεν θα επαναληφθεί ας κοιτάξουν τη φάτσα τους στον καθρέφτη κι ας αναλογιστούν τις ευθύνες του για την κλιματική αλλαγή που προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους και τις παραλείψεις τους... 
Και μαζί φυσικά οι εντόπιοι πολυποίκιλοι οικολόγοι των κινήσεων και κομματιδίων της πολιτικής οικολογίας που βάζουν πάντα το ατομικό συμφέρον μπροστά ενώ ο χρόνος μας τελειώνει... Και δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα στοιχειώδη την ώρα που η αναστροφή της κλιματικής αλλαγής πλησιάζει στο μη αναστρέψιμο σημείο. Ξυπνείστε!

Οικολογικο blog

*η πρώτη ομάδα φωτο είναι από την Σύμη και η επόμενη από Μάνδρα Ν Πέραμο